понуда на станови

СТАНБЕН ОБЈЕКТ ИЗАБЕЛА

Објектот поседува два влеза и два лифта и вкупно 106 станови со следните квадратури: Еднособни 23м2    Двособни од 34 до 42м2   Трисобни  од 46 до 51м2  Распоредни на Приземје + 6 Спрата + Поткровје. Објектот поседува подземни гаражи, надземен паркинг и подруми. Погледајте детали за секој спрат и одберете го просторот кој најмногу ви одговара според вашите потреби и можности.

Кликнете на сликата од било кој кат за да видете детали за становите и технички податоци.

Приземје

Прв кат

Втори кат

Трети кат

Четврти кат

Петти кат

Шести кат

Поткровје

Подземни гаражи

Подруми

Надземен паркинг