Кликни на сликата да ја разгледаш локацијата на интерактивна мапа

На сликите горе се представени локацијата на зградата и слика 360 степени на локацијата.  Со кликнување на првата слика ви се отвара интерактивна мапа со точната локација на зградата и локацијата на нашите канцеларии. Со кликнување на втората слика можете да ја видите локацијата преку слика во 360 степени пред да почне изградбата на зградата.

Подолу е прикажана интерактивна мапа преку која можете да ја видите тлоцрт со ориентацијата на зградата ИЗАБЕЛА и како ќе изгледа нејзината непосредна околина, а според скицата може да процените како е ориентиран станот кој што ве интересира. Влезовите во зградата се од југозападна страна. Со кликнување овде интерактивната мапа ќе се отвори на цел екран во нов прозорец.

Интерактивна мапа со локацијата и ориентацијата на зграда ИЗАБЕЛА

Прекрасен поглед на југозапад према Водно.

Прекрасен поглед на североисток према населба Аеродром

Прекрасни ноќни погледи према Водно и Аеродорм