И З А Б Е Л А

ВАШИОТ НОВ ДОМ

СИГУРНОСТ И УДОБНОСТ ЗА ВАШАТА ФАМИЛИЈА

СТАНБЕН ОБЈЕКТ ИЗАБЕЛА

Во изградба е нов станбен објект со прекрасна архитектура, функционалност и местоположба создаден за да одговори на сите потреби за современо домување на вас и вашите најблиски. Предвидено е да биде изграден од најдобрите градежни материјали по најновите светски тенденции за урбано домување. Објектот спаѓа во класата на високо енергетско ефикасни објекти.

Технички податоци за објектот

Локација: Населба 11 Октомври – бараки, ул. Ефтим Спространов бб – кликни на сликите подолу да ја видиш локацијата на интерактивна мапа и преку слики 360 од Street View.

Г. П. 13.6.41  П+6+ПК  подземно и надземно паркирање.

Објектот поседува два влеза и два лифта и вкупно 106 станови со следните квадратури: Еднособни 23м2    Двособни од 34 до 42м2   Трисобни  од 46 до 51м2  

Лед осветление за сите заеднички простории поврзано на сопствен фотоволтаичен систем

Трисобен стан - Дневна соба

Ви представуваме една идеја како би можеле да го уредите вашиот трособен стан во нашата зграда. 

Материјали и опрема

Идеја како би можеле да ја уредите Вашата соба за спиење.

 

  • Паркет  
  • Керамички плочки ( Иаталија, Шпанија ) стандард
  • Купатила со туш кабини – калено стакло
  • Внатрешни врати дрвени
  • Влезни врати – Блиндор
  • Стаклени огради на балконите
  • Климатизери
  • Сопствено греење – на струја
  • Термоизолациони фасади – енергетски ефикасни
  • Фасадна столарија – ПБЦ 5 коморна

Галерија на слики од наместени станови

Кликни на сликата да ја видеш локацијата на интерактивна мапа
Кликни на сликата да видеш слика во 360 - Street View од локацијата

ТИВОК кварт

Станбен објект со прекрасна архитектура, функционалност и местоположба создаден за да одговори на сите потреби за современо домување на вас и вашите најблиски.

Двособен стан - изглед на собите

Ви представуваме една идеја како би можеле да го уредите вашиот двособен стан во нашата зграда. Повелете со кликнување на маркерите да ги разгледате сите соби.

Можност да ја разгледате зградата од сите страни

 

Детално прегледување од сите страни може да се види само на десктоп и лаптоп, затоа кликнете на сликата или овде, во нов прозорец ќе се отвори слика од 360 степени.  Со притиснато левото копче на глувчето влечете на лево или на десно за да ја разгледате зградата од сите страни.

Видео презентација на станбен објект Изабела и непосредна околина

Кликни на сликата да ја разгледаш локацијата на интерактивна мапа

Интерактивна мапа со локацијата и ориентацијата на зграда ИЗАБЕЛА

Ориентација на зградата ИЗАБЕЛА и панорамски поглед